Anmälan Anmälan stängd

Abloc Winter Challenge 2017

3-års jubileum, otroligt.
Det ska vi fira med extra roliga vägar och upptåg. I år har vi totalt 100 platser och räknar med att köra i 3 olika fartgrupper. Snabba-gruppen, mellan-gruppen och snygg-gruppen. Väder- och humör får avgöra fart men klart är att alla kan hänga på och ingen blir någonsin lämnad. Vi cyklar tillsammans och för de som vill så tävlar vi, men detta först dagen efter, alltså den 29:e. Läs mer om detta på Abloc Winter Race 2017.

De första två upplagorna av Abloc Winter Challenge har blivit något att skriva hem om. Minnen för livet och de är precis lika hårda som de är underbara. 2015 tog det 17,5 timme, snöstorm, klass-1 varning och det kändes allmänt vansinnigt. 2016 gick det betydligt snabbare, denna gång även i 2 grupper. Strålande sol och perfekt temperatur. Exakt så som det är att cykla på vintern. I år kör vi igen, närmare bestämt den 28 december. Vi hoppas återigen på vinterväder och vi hoppas såklart att du vill dela denna upplevelse med likasinnade. Vintercykling är makalöst härligt och vi hoppas kunna inspirera fler till detta.

28:e december
Nåväl, datumet är nästintill heligt och är som sagt 28 december med första start kl 05.00 från Hovrättstorget mitt i central Jönköping. Därefter startar grupperna med 30 minuters intervall. Bakom varje grupp finns service, mekaniker, mat, cykelställ, ja, det mest finns där. Utöver det så är det 3 fikastopp planerad med kaffe, fika och all typ av energi som du vill plocka med dig. Sedan tillkommer en second breakfast i Karlsborg bestående av bla nutella våfflor. Med ca 10 mil kvar serveras varm mat, tända ljus, ombytesmöjligheter och chokladbrownie. Att vi dricker kaffe av bästa sort behöver knappt sägas. Väl hemma, om vi nu kommer hem vill säga bjuds det på middag på Vox Hotel. Få brukar dansa på borden efter men för dem som önskar bjuds det även upp till dans.

Vox Hotel
Det är här vi bor, sover, äter och duschar. Vår bas helt enkelt. Du bokar enkelt via voxhotel.se och väl där anger du koden winterchallenge2017 så är priserna förmånliga. Notera att priserna är per rum och natt, alltså kan du bo 2 personer på ett rum och kostanden blir hälften ☺, totalt inklusive frukost oxå. Boka och glöm inte koden, då får du bästa pris! Voxhotel hittar du här.

Priset för Winter Challenge 2017 är 1595:- och då ingår allt. Goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, startavgift, service, hemkörningsgaranti i servicebil, totalt energi service, fikor, kaffe, våfflor, lyxlunch under rundan och självklart middag och fest på kvällen när vi är åter på hotellet. Anmälan gör du enkelt via knappen nedan. Anmälan är bindande.

Nu kör vi och vi längtar efter att skriva ytterligare ett kapitel tillsammans med dig. För mer info se under spalten fakta alternativt ring eller maila oss. Håll också lite koll på sajten samt i våra sociala medier för nyheter som släpps löpande. När du väl anmält dig kommer det att kommande löpande information, du behöver inte tänka på ngt, bara njuta!

Är det minsta fråga eller oklarhet är det bara att ringa eller maila. Kontakt är eric.s@abloc.se

29:e december - THE WINTER RACE
Läs mer på abloc.se/events/abloc-winter-race

Fakta

Datum
28:e december

Plats
Jönköping, Sweden.

Start
Första start 05:00, därefter 30 minuters mellanrum. Snygga-gruppen startar först.

Distans och tur.
347 km. Mestadels mindre, böljande och vackra vägar runt Vättern i vinterskrud.

Utrustning
Lampor, skärmar, kompislappar, dubbdäck och reflexer. Ta med rejält ombyte i väska i servicebil.

Startplatser
100 st

Anmälan
Görs nedan via den gula knappen. Startavgift är 1595:- och då ingår allt

Sista anmälningsdag
22:a December

Boende
Vox Hotel. Använd koden winterchallenge2017

Kändisar
Högst troligt.

Mer info
Kommer löpande när det närmar sig

Deltagande
Sker på egen risk och trafikregler gäller som alltid. Det är ingen tävling utan enbart en trevlig stund tillsammans på 2 hjul. Tävlar gör vi dagen efter☺.

Vad ingår?
Goodiebags av den högre skolan där våra partners är generösa, startavgift, ledarledd klungcykling, service, hemkörningsgaranti i servicebil, total energiservice, fikor, finkaffe, våfflor, lyxlunch under rundan, middag och fest på kvällen när vi är åter på hotellet, Abloc-prisutdelning

Frågor och funderingar
eric.s@abloc.se

Kärleksgrad
Hög, enligt internationell standard

Anmälan stängd

Partners